Търсене в блога:

неделя, 28 ноември 2021 г.

Подкаст ЗаЕдно - нашият нов проект! :)

Слагам посланието на Орлин Баев за подкаста ни, а след него и кратко мое описание.


С радост насочвам към новия проект на школата за естествена психотерапия: 
Подкаст ЗаЕдно!

 
Преди известно време споделих, че се чувствам като водещ на училище за особено надарени таланти. За да бъдеш естествен психотерапевт, се искат качества: любящо сърце, силна енергия, висок ум, много познания, качествено преминаване през нелеки житейски опитности, дисциплина и устойчива мотивация в житейското "маратонско бягане". Преподавам на млади хора с потенциал, красив и прозорлив ум, висока мотивация и най-вече, богати на любяща човещина и смисъл. Хора, които имат какво да кажат и знаят как да го направят, за да стигне до аудиторията и помогне.
 
 
Идеята за подкаст "ЗаЕдно" дойде от Ines Raycheva, една особено мотивирана участничка в обучението. Грижата за платформите и координацията на проекта е нейна. В обработката се включват тя, Mariya Ilkova Petkova , а надявам се и други специализанти.
Записите реализираме в професионалното Jeng studio.
Засега само звук, с тенденцията и за видео.
 

Сигурен съм, че подкаст "ЗаЕдно" ще намери своята публика и ще стига до сърцата на мнозина!


Споделям първия епизод. Темата е границите. Говорим аз и Инес.
Засега присъства в три платформи, но скоро ще бъде и в google podcast и apple.


 

Youtube: клик

Spotify - клик

Anchor: клик


Успех на проекта!

__________




Подкаст ЗаЕдно е инициатива на БАЕП - българска асоциациа по естествена психотерапия. В епизодите участваме ние, специализантите - психолози и терапевти и говорим по теми, важни за всички нас днес. Теми, касещи психичното, философското, взаимоотношенията, трудностите, справянето и преодоляването.

Иска ни се да подкрепим онези от вас, които по някаква причина нямат възможност да работят със специалист - и да ви насочим в търсенето на смисъла, любовта, заЕдността и здравето.



__________



Орлин Баев - психотерапевт и Инес Райчева - специализант в школата по естествена психотерапия, говорят за границите - границите в живота, в отношенията, как и защо е нужно да се учим да ги поставяме. В епизода ще чуете и за някои базисни харатери и травми, с които работи естествената психотерапия, както и за проблемите със заявяването, прилепването, егоизма и егоцентризма и... себелюбовта.




Приятно слушане! :) 













Няма коментари:

Публикуване на коментар